Következő rész

1. évad 10. rész - Haunted
2018. április 16. - FOX
Képek | Előzetes

Conradot elütik egy kerékpárral és csúnyán kificamodik a bokája, de túllép ezen, amikor megkapja a régi orvosprofesszora esetét, aki a régi betegeit hallucinálja. Devon feladata ellátni Conradot, de ő megtagadja a kezelést. Nic igyekszik helyretenni az érzéseit, miközben egy beteg elvesztését gyászolja, Bell pedig egy külföldi méltóságot operál előre nem látott komplikációkkal. Eközben Lane és Bell közelebb kerülnek egymáshoz.

 
Elite részleg

   
   
   
   
 

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: camila-cabello.us

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: The Resident
Nyitás: 2017.12.20.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Első évad

1x01 - Pilot
Rendezte: Phillip Noyce
Írta: Amy Holden Jones & Hayley Schore & Roshan Sethi
Megjelenés: 2018. január 21.

Ismertető: Gyakornokként töltött első napján az idealista Dr. Devon Pravesh szembesül az egészségügyi ellátás kemény valóságával, ahogy a harmadéves rezidens, Dr. Conrad Hawkins a szárnyai alá veszi és megtanítja neki a hagyományostól eltérő módokat, ahogy ő kezeli a betegeket. Eközben Conrad összeütközésbe kerül a sebész főorvossal, Dr. Randolph Bell-lel, aki hatalmat és megfélemlítést használ, hogy elfedje a hibáit.

1x02 - Independence Day
Rendezte: Phillip Noyce
Írta: Amy Holden Jones
Megjelenés: 2018. január 22.

Ismertető: Conrad fogadja a hívást, amire már nagyon várt, amikor egy szív elérhetővé válik egy olyan beteg számára, aki már két éve rajta van a transzplantációs listán. De amikor egy kongresszusi tagot szívrohammal behoznak a kórházba, ő kerül előrébb, Conrad betegének műtétjét ezzel kisiklatva. Eközben Nic-nek gyanús lesz az egyik orvos, miután egy akta eltűnik, Dr. Bell megpróbálja manipulálni Minát, Devon pedig feszegeti a határait, amikor egy beteg állapota gyors döntést igényel.

1x03 - Comrades in Arms
Rendezte: Rob Corn
Írta: Andrew Chapman
Megjelenés: 2018. január 29.

Ismertető: Egy régi katonahaver és sebész társ meglátogatja Conradot a kórházban. Eközben a csapatnak ki kell állnia egy próbát, amikor egy nem biztosított és nem dokumentált beteg életét kell megmenteniük, miközben ezzel egy időben meg kell küzdeniük a kórház ügyintézőivel, akik félnek, hogy a beteg milliókba fog kerülni. Dr. Bell is kísérletezik egy új gyógyszerrel a remegésére, Nic pedig esküszik, hogy kinyomozza a hiányzó orvosi leletek körüli rejtélyt.

1x04 - Identity Crisis
Rendezte: Bill D'Elia
Írta: Elizabeth J.B. Klaviter
Megjelenés: 2018. február 5.

Ismertető: Egy keveredést követően, ami a sürgősségin történt, Conrad a rossz családdal közöl egy halálhírt, ezt aztán igyekszik helyrehozni. Eközben Nic küszködik, hogy megtalálja egy beteg kórlapját, aki Lane felügyelete alatt áll, Devon kötődni kezd egy idős pácienshez, Mina pedig kispadra kerül, miután túl messzire ment egy sebészi beavatkozással.

1x05 - None the Wiser
Rendezte: James Roday
Írta: Todd Harthan & Tianna Majumdar-Langham & Chris Bessounian
Megjelenés: 2018. február 26.

Ismertető: Három párhuzamosan zajló műtét a kórházban feszegeti az ott dolgozók határait. Azzal a szándékkal, hogy könnyítse a nyomást, Nic megkéri Jude-ot, hogy segítsen az egyik műtétnél, Conrad pedig féltékeny lesz. Eközben Dr. Lane Hunter arra törekszik, hogy hiteltelenítse Nic állításait, Devon küszködik egy olyan beteggel, akinek kínos problémája van, egy jótékonykodó külsős pedig azért jön a kórházba, mert sok pénzt akar adományozni Dr. Lane onkológiai programjának.

1x06 - No Matter the Cost
Rendezte: David Rodriguez
Írta: Nkechi Okoro Carroll
Megjelenés: 2018. március 5.

Ismertető: Amellett, hogy Conrad szembeszáll egy csapat túlzottan is agresszív orvossal egy páciens nevében, aki egy titokzatos krónikus betegségben szenved, még az apjával is szembe kell néznie, aki bejelentés nélkül bukkant fel a kórházban. Amikor Mina erőfeszítéseket tesz azért, hogy segítsen egy fiatalembernek a lakóhelye környékéről, aki majdnem kirabolta őt, Nic felajánlja a segítségét és felfedez egy titkot, amit Mina zárt ajtók mögött tartott. Míg távol van a kórházból, Nic igénybe veszi Devon segítségét, hogy tartsa szemmel Lily-t, ami elképesztő felfedezéshez vezeti az orvost, és megkérdőjelezi Dr. Lane motivációit. Renata pedig azt tervezi, hogy megszerzi egy másik kórház neves sebészét maguknak, ám Bell úgy határoz, nem ért vele egyet.

1x07 - The Elopement
Rendezte: Rob Corn
Írta: Kevin Falls
Megjelenés: 2018. március 12.

Ismertető: Conrad szembekerül Lane-nel, amikor nem ért egyet vele egy végső stádiumú rákos beteg kezelési tervét tekintve. A feszültség fokozódik, amikor Jude belekerül a közepébe azáltal, hogy felajánlja, elvégzi az invazív eljárást, ami ellen Conrad harcol. Amikor egy VIP-páciens átlépi a határt Nic-kel, a nővérnek ki kell dolgoznia egy stratégiát, hogyan kezelje a helyzetet megfelelően. Eközben Bell rájön, hogy nagyobb szüksége lesz Mina kezeire, mint valaha.

1x08 - Family Affair
Rendezte: Thomas Carter
Írta: Kevin Falls
Megjelenés: 2018. március 19.

Ismertető: Bell aggályai ellenére, Nic és Conrad úgy döntenek a Chastain nagy jótékonysági bálja közben, hogy felvesznek egy hajléktalan ismeretlen női beteget, akiről gyanítják, hogy egy másik kórház rakta ki. A kórház egy más részén pedig Devon és Irving ellátnak egy férfi escort-ot, aki meglepően jó tanácsot ad, Micah visszajön egy ellenőrzésre és még jobban belezúg Minába, Devon szülei pedig a városba jönnek.

1x09 - Lost Love
Rendezte: Bronwen Hughes
Írta: Amy Holden Jones
Megjelenés: 2018. március 26.

Ismertető: Conrad ex-menyasszonyát, Catherine-t, hasi fájdalmakkal hozzák be a kórházba, ami egy orvosi rejtélynek bizonyul. Míg Conrad eltökélten próbál rájönni a diagnózisra és harcol az ötlet ellen, hogy Bell végezze el a műtétet, Nic kap egy kis betekintést Conrad múltjába. Eközben Bell pánikba esik, amikor Claire bejelenti, hogy kamerákat helyez el minden műtőbe, Devon töri a fejét, hogy mi lenne a tökéletes szülinapi ajándék Priyának, Lane pedig rájön, hogy Nic gyanakvó a klinikáját tekintve.

1x10 - Haunted
Rendezte: David Crabtree
Írta: Andrew Chapman
Megjelenés: 2018. április 16.

Ismertető: Conradot elütik egy kerékpárral és csúnyán kificamodik a bokája, de túllép ezen, amikor megkapja a régi orvosprofesszora esetét, aki a régi betegeit hallucinálja. Devon feladata ellátni Conradot, de ő megtagadja a kezelést. Nic igyekszik helyretenni az érzéseit, miközben egy beteg elvesztését gyászolja, Bell pedig egy külföldi méltóságot operál előre nem látott komplikációkkal. Eközben Lane és Bell közelebb kerülnek egymáshoz.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu