Következő rész

1. évad 5. rész - None The Wiser
2018. február 26. - FOX
Képek | Előzetes

Három párhuzamosan zajló műtét a kórházban feszegeti az ott dolgozók határait. Azzal a szándékkal, hogy könnyítse a nyomást, Nic megkéri Jude-ot, hogy segítsen az egyik műtétnél, Conrad pedig féltékeny lesz. Eközben Dr. Lane Hunter arra törekszik, hogy hiteltelenítse Nic állításait, Devon küszködik egy olyan beteggel, akinek kínos problémája van, egy jótékonykodó külsős pedig azért jön a kórházba, mert sok pénzt akar adományozni Dr. Lane onkológiai programjának.

 
Elite részleg

   
   
   
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: The Resident
Nyitás: 2017.12.20.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Első betekintő - 4 perc a sorozatból és interjúk

2018.01.05. 11:48, Viki

 

A héten került fel a sorozat hivatalos oldalaira ez a 4 perces videó, amit én aztán feltöltöttem nektek YouTube-ra is. Amolyan "első betekintő" formátuma van az egésznek. Láthatunk jeleneteket is a sorozatból - vannak már látott momentumok is, de sok a még nem látott pillanat benne -, emellett az alkotók és a szereplőgárda is szót ejt a szériáról, a történésekről. Érdemes megnézni. Most nem az egészet fordítom, "csak" az interjúrészleteket. Viszont az annyira szembetűnő, hogy nemcsak drámában és romantikában lesz erős a széria, de a humora is ütni fog! Alig várom!

Amy Holden (executive producer): Számomra a legfontosabb jelenet a pilot nyitánya volt. Felfedi, hogy mi történik titokban a kórházakban.

Melina Kanakaredes (Dr. Lane Hunter): A The Resident megmutatja nekünk azokat a hibákat, amik az orvosi világban zajlanak.

Todd Harthan (executive producer): A The Resident egy valódi és nyers élmény.

Matt Czuchry (Dr. Conrad Hawkins): Látjuk azokat a hősies történeteket, ahol az orvosok megváltoztatják az emberek életét, de mi ugyanakkor felvetjük ezeket a kérdéseket/gondokat is, amiket nem látunk sűrűn sorozatokban.

Manish Dayal (Dr. Devon Pravesh): A pilot tényleg ezekről a különböző perspektívákról szól, hogy mit is jelent orvosnak lenni a mai világban.

Bruce Greenwood (Dr. Bell): Adva van egy idősebb orvos, egy fiatal orvos és egy teljesen új orvos, valamint a karrierjük három különböző szakasza. A fickó, akit én alakítok, Randolph Bell már mondhatni túl van a fénykorán.

Matt Czuchry: Conrad olyasvalaki, aki hajlandó szembeszállni Dr. Bell-lel, hogy harcoljon a korrupció és a pénz ellen, hogy gondoskodjon a betegeiről. Látunk ott egy dinamikát, ami ellentétes, ugyanakkor szükségük van egymásra, ami egy érdekes dinamikát hoz létre a két karakter között.

Emily VanCamp (Nic nővér): A csodálatos íróink nagyszerűek abban, hogy kvázi a legjobbat hozzák ki ezekből a karakterekből és mindegyiküknek hangot adjanak.

Amy Holden: Nic Nevin nővérnek megvannak a hibái, de határozottan egy hős. A közönség azonosulni fog vele érzelmileg.

Emily VanCamp: Nic bármeddig el fog menni, hogy megvédje a betegeit. Hajlandó a munkáját is elveszíteni, hajlandó veszélyeztetni a saját biztonságát és jólétét. Ő egyszerűen ilyen. A The Resident világát egy közelebbi, érdekesebb lencsén át fogjátok látni.

Matt Czuchry: Mindig érdekes a közönség számára, amikor a szakmai és a magánélet keveredik.

Emily VanCamp: Nic érzései Conrad iránt hihetetlenül bonyolultak. Egy mély kötődés van kettejük közt. Őrületes egymással a kémiájuk. Csak tragikus, mert akármennyire szeretik egymást, van ez az egy dolog, ami folyton szétszakítja őket.

Matt Czuchry: Szeretem ennek a sorozatnak a történetmesélését, ott vannak ezek a hatalmas győzelmek, illetve a hatalmas vereségek. A közönség érezni fogja, ha egy ember életét megmentjük.

Melina Kanakaredes: Sokszor halljuk a sorozatok esetében, hogy "Ó, ez most más!", de ez tényleg. Olyan szemszögből látunk rá az orvosi szakmára, ahogy általában nem szoktunk.

Amy Holden: Nem tudom túlságosan felkészíteni a The Resident-et kb. semmire, mert amit mi itt igyekszünk csinálni, az valami teljesen új dolog.

TCA Winter Press Tour 2018

2018.01.04. 11:23, Viki
Címkék: the resident hír

 

Minden évben megrendezésre kerül a TCA Winter Press Tour, ahova sorozatok alkotói és szereplői szoktak ellátogatni kicsit promózni az adott szériát. Nos, legnagyobb örömünkre a The Resident csapata is meghívást kapott, és bizony külön panelbeszélgetés is lesz a vendégekkel. A FOX sorozatok szereplői január 4-én és 5-én lesznek jelen, ám minket most csak a The Resident érdekel. Íme néhány gyors infó a mai eseményről. Bizony, pár óra múlva ott lesz a rendezvényen a csapat!

Január 4. - 11:30-12:15 (amerikai idő szerint, ez nálunk már estefelé lesz)
A vendégek: Amy Holden Jones, Todd Harthan és Antoine Fuqua (alkotók).
Illetve a szereplőgárda - Matt Czuchry, Bruce Greenwood, Emily VanCamp, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Merrin Dungey és Melina Kanakaredes.

Az egyik legjobb téli sorozat, amit érdemes nézni

2018.01.03. 23:32, Viki
Címkék: the resident cikk

 

Nos, úgy gondoltam, a cikkfordításokat egybe letudom, hiszen azóta még érkezett pár videó, amit érdemes kitennem, sőt még elmaradásom is van ezen a téren, és nem szeretnék ennél jobban lemaradni. Hiszen akárhogy nézem, közeledünk a premier napjához, ergo bele kell húznom, hogy biztos minden fontos dolgot közzétegyek. Elárulom, galéria is lesz nemsokára! ;) Most pedig három internetes oldalról hoztam fordításokat, ugyanis előszeretettel írnak rövidebb kritikákat a friss sorozatok pilotjairól. Először is itt van a Vox magazin értékelése:

Felhívás minden Szívek szállodája és Grace klinika fanatikusnak. A Fox újonc orvosi drámájának, a The Resident-nek a főszereplője a korábban Szívek szállodájában játszó Matt Czuchry, most Conrad Hawkins vezető rezidenst formálja meg, egy merész fiatal orvost, aki mindent megtesz azért, hogy lángra lobbantsa a jóságot egy kórházban, ahol néha becsületesség híján vannak. Egy dögös orvos-nővér kapcsolat, szakmai viták és karizmatikus vezetők, én reménykedem, hogy ez lesz a Grace klinika 2.0. Mindössze szükségünk van egy "McCsábító"-kaliberű becenévre Conradnak.

Nos, azt hiszem, ezt nagyon is nevezhetjük pozitív kritikának. A Metacritic oldala sem tartózkodott a dicsérettől.

A Fox legújabb kísérlete egy kórházi drámasorozatra Emily VanCamp (Bosszú) és Matt Czuchry (Szívek szállodája) szereplésével, és elsősorban egy új rezidens (Manish Dayal) szemszögéből mesélve, akinek az első munkanapjával veszi kezdetét a sorozat. Merrin Dungey, Melina Kanakaredes és Bruce Greenwood szintén szerepelnek. Társalkotó a Pizzavarázs forgatókönyvírója, Amy Holden Jones (a Vészhelyzet: Los Angeles társíróival, Hayley Schore-ral és Roshan Sethi-vel együtt), a drámában emellett producerként részt vesz Antoine Fuqua és Phillip Noyce (ő rendezi a pilotot). A sorozat az NFC bajnokság után mutatkozik be, amivel a Fox jelzi, hogy ez egy fontos széria.

Végül pedig a TVLine sem feledkezett meg a The Resident-ről, ami felettébb boldoggá tesz, hiszen egy nagyon is ismert oldalról beszélünk.

Miről szól?: Az orvostudomány megkérdőjelezhető oldala egy atlantai kórházban tárul fel, ahol egy új gyakornok (a CTRL nélkül szereplője, Manish Dayal) megtanulja a gyakran csúnya valóságot, mit jelent orvosnak lenni, hála a kihívásokkal teli felettesének (A férjem védelmében sztárja, Matt Czuchry).

Amiért szeretjük: Az orvosi dráma valószínűleg még jobban elrettent a kórházaktól - Bruce Greenwood karaktere, a sebész főorvos továbbra sem áll le a műtétekkel, annak ellenére, hogy remeg a keze! -, de van valami mondanivalója a lestrapált műfajnak ezzel az erkölcsileg kétértelmű megközelítéssel.

Times Square hirdetés a sorozathoz

2018.01.01. 18:38, Viki
Címkék: the resident videó

 

Nos, akkor most köszöntsük a 2018-as évet egy rövid kis videóval, amit a sorozat egyik színésze, Manish Dayal osztott meg a Twitter-csatornáján. A sorozatot a Times Square-en is reklámozták az egyik nagy kivetítőn. Reméljük, sokan látták és döntötték el, hogy nézni fogják! Szerintem nagyszerű kis figyelemfelhívó. Mindenkinek boldog újévet, már nem kell sok, három hét múlva láthatjuk a pilotot, sőt másnap, január 22-én a második részt is leadják! :)

Saját zenés videó Nic és Conrad párosáról

2017.12.30. 22:19, Viki
Címkék: the resident videó

 

Még van néhány kiírásra váró poszt, főleg fordítások, hiszen a premier közeledtével egyre több sorozatokkal foglalkozó hivatalos, internetes platform közöl le rövidebb kritikákat (megjegyzem, eddig csak jót olvastam mindenhol), amiket mindenképp szeretnék közzétenni itt is! Ám előbb úgy gondoltam, megosztom veletek ezt a rövid, 40 másodperces kis zenés videót, amit ma készítettem! Egyelőre csak a megjelent trailerekből tudtam dolgozni, ezért sem lett hosszabb, de azért remélem, elnyeri a tetszéseteket. Már most tudom, hogy Nic és Conrad párosa nálam mindent vinni fog, hiszen a színészeket évek óta imádom, kb. mindenben láttam őket! <3 Szóval róluk alkottam ezt a kis videót. Szerettem volna megmutatni, mire számíthatunk a sorozatban a (legjobb) románc terén. Szerintem ütni fognak! <3 :D

 

Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt