Következő rész

1. évad 10. rész - Haunted
2018. április 16. - FOX
Képek | Előzetes

Conradot elütik egy kerékpárral és csúnyán kificamodik a bokája, de túllép ezen, amikor megkapja a régi orvosprofesszora esetét, aki a régi betegeit hallucinálja. Devon feladata ellátni Conradot, de ő megtagadja a kezelést. Nic igyekszik helyretenni az érzéseit, miközben egy beteg elvesztését gyászolja, Bell pedig egy külföldi méltóságot operál előre nem látott komplikációkkal. Eközben Lane és Bell közelebb kerülnek egymáshoz.

 
Elite részleg

   
   
   
   
 

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: camila-cabello.us

 
Chat

 
Információk

Szerkesztő: Viki
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: The Resident
Nyitás: 2017.12.20.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Epizódképek és promóciós fotósorozat

2018.01.07. 18:47, Viki

 

Nos, elkezdtem építgetni a galériát. Az alapkód Efruse oldaláról van egyébként. Első körben a sorozat promóciós fotósorozatát töltöttem fel, illetve a pilothoz megjelent epizódképeket. Összesen 25 epizódkép jelent meg, hasonlóan sok a január 22-én adásba kerülő második részhez. Abból ugyanis 21 fotót kaptunk, amit a fenti képre kattintva érhettek el! Csak győzzük kivárni a premiert!

Jelenetek a pilot epizódból

2018.01.06. 15:37, Viki

 

Még január 3-án kaptunk két jelenetet a pilot epizódból. Megszámolni nem tudom, hányszor néztem már meg őket. Az elsőben egy igazán feszült konfrontációt láthatunk Conrad és Dr. Bell között. Rögtön az elején Conrad a maga humoros módján célozgat arra, hogy vajon ezúttal mire fogja az öreg doki, hogy meghalt egy újabb betege a műtőasztalon. Bell pedig elég konkrétan érzékelteti a fiatal orvossal, hogy kinek nagyobb a hatalma. Nagyon durva a jelenet, engem több ponton kirázott közben a hideg. A második videóban pedig egy Nic-Devon momentumba leshetünk bele. Míg az előző videó a két orvos közti feszültség miatt libabőrt okozott nekem, addig ezen sikerült elsírnom magam. Kész érzelmi hullámvasút lesz ez a sorozat, ha engem kérdeztek! Dr. Pravesh már az első napján elkövetett egy orvosi hibát, Nicolette nővér pedig érdeklődik, hogy érzi magát az újonc. A férfi nagyon magára vette a dolgot, de Nic felhívja a figyelmét rá, hogy az orvostudományt nem szentek gyakorolják, ez üzlet. Aztán elmeséli élete legnagyobb tragédiáját. Ezt a részt muszáj fordítanom.

Nic: 13 éves voltam, amikor anya elment egy rutinellenőrzésre. Csináltak pár tesztet, és találtak valami aprót a tüdejében. Felnyitották a mellkasát, a tüdeje pedig összeomlott. Tüdőgyulladást kapott és öt nap múlva meghalt. 38 éves volt.
Devon: Nagyon sajnálom.
Nic: Mindig ez történik, Devon. Az orvosi műhiba a rák és a szívbetegség után harmadik helyen áll halálokozásban az Egyesült Államokban. Nem akarják, hogy erről beszéljünk.
Devon: Mégis felbukkansz itt. Minden nap.
Nic: Mert ez nekem személyes. Rengeteg jó orvos és ápoló próbál helyesen cselekedni. Én csak igyekszem egy lenni közülük.

Elképesztően megható szerintem ez a jelenet! Alig várom a premiert! Még annyit szeretnék megemlíteni, hogy nagyon köszönöm nektek, ugyanis az elmúlt egy hét során minden egyes nap megvolt a több mint 200 látogató! Ez nagyon sokat jelent nekem, el sem tudjátok képzelni! Ahogy az is, hogy ekkora érdeklődés övezi a szériát! Köszi! <3

  

Emily VanCamp férjhez megy idén?

2018.01.06. 12:11, Viki

 

A január 4-i TCA Winter Press Tour-on az E! Online riportere nekiszegezte Emilynek a kérdést, miszerint idén hozzámegy-e feleségül Josh Bowman-hez? A színésszel még a Revenge sorozat forgatásán jöttek össze 2011-ben, tavaly májusban pedig a férfi feltette a nagy kérdést szerelmének, szóval nem is csodálom, hogy folyton kérdezgetik őket, mikor lesz a nagy nap. Bár egyelőre csak ez a 15 másodperces rövid interjúrészlet került fel, de remélem, nemsokára - mondjuk ahogy haladunk a premier felé -, tesznek fel nekünk még több és hosszabb interjút, ami a színészekkel készült. Persze már ennek is nagyon örülök. Emily nagyon aranyos, bár (természetesen) nem árult el semmi konkrétumot. Amikor az esküvői tervek szóba kerülnek, Emily elmondja, hogy őszintén szólva egyiküknek sincs kb. semmi ideje, különböző országokban forgatnak jelenleg, és egyelőre nincs mit elmondania. És hogy idén lesz-e?

Talán. Nem tudom. Meglátjuk.

Megértem, hogy nagy érdeklődés övezi a témát, de szerintem Ems akkor sem árulná el az időpontot, ha már kitalálták volna. Mindenesetre nagyon örülök nekik, hiszen néztem a közös sorozatukat, és imádom is mindkettejüket! Örültem az eljegyzés hírének, és sok boldogságot kívánok nekik! <3

Első betekintő - 4 perc a sorozatból és interjúk

2018.01.05. 11:48, Viki

 

A héten került fel a sorozat hivatalos oldalaira ez a 4 perces videó, amit én aztán feltöltöttem nektek YouTube-ra is. Amolyan "első betekintő" formátuma van az egésznek. Láthatunk jeleneteket is a sorozatból - vannak már látott momentumok is, de sok a még nem látott pillanat benne -, emellett az alkotók és a szereplőgárda is szót ejt a szériáról, a történésekről. Érdemes megnézni. Most nem az egészet fordítom, "csak" az interjúrészleteket. Viszont az annyira szembetűnő, hogy nemcsak drámában és romantikában lesz erős a széria, de a humora is ütni fog! Alig várom!

Amy Holden (executive producer): Számomra a legfontosabb jelenet a pilot nyitánya volt. Felfedi, hogy mi történik titokban a kórházakban.

Melina Kanakaredes (Dr. Lane Hunter): A The Resident megmutatja nekünk azokat a hibákat, amik az orvosi világban zajlanak.

Todd Harthan (executive producer): A The Resident egy valódi és nyers élmény.

Matt Czuchry (Dr. Conrad Hawkins): Látjuk azokat a hősies történeteket, ahol az orvosok megváltoztatják az emberek életét, de mi ugyanakkor felvetjük ezeket a kérdéseket/gondokat is, amiket nem látunk sűrűn sorozatokban.

Manish Dayal (Dr. Devon Pravesh): A pilot tényleg ezekről a különböző perspektívákról szól, hogy mit is jelent orvosnak lenni a mai világban.

Bruce Greenwood (Dr. Bell): Adva van egy idősebb orvos, egy fiatal orvos és egy teljesen új orvos, valamint a karrierjük három különböző szakasza. A fickó, akit én alakítok, Randolph Bell már mondhatni túl van a fénykorán.

Matt Czuchry: Conrad olyasvalaki, aki hajlandó szembeszállni Dr. Bell-lel, hogy harcoljon a korrupció és a pénz ellen, hogy gondoskodjon a betegeiről. Látunk ott egy dinamikát, ami ellentétes, ugyanakkor szükségük van egymásra, ami egy érdekes dinamikát hoz létre a két karakter között.

Emily VanCamp (Nic nővér): A csodálatos íróink nagyszerűek abban, hogy kvázi a legjobbat hozzák ki ezekből a karakterekből és mindegyiküknek hangot adjanak.

Amy Holden: Nic Nevin nővérnek megvannak a hibái, de határozottan egy hős. A közönség azonosulni fog vele érzelmileg.

Emily VanCamp: Nic bármeddig el fog menni, hogy megvédje a betegeit. Hajlandó a munkáját is elveszíteni, hajlandó veszélyeztetni a saját biztonságát és jólétét. Ő egyszerűen ilyen. A The Resident világát egy közelebbi, érdekesebb lencsén át fogjátok látni.

Matt Czuchry: Mindig érdekes a közönség számára, amikor a szakmai és a magánélet keveredik.

Emily VanCamp: Nic érzései Conrad iránt hihetetlenül bonyolultak. Egy mély kötődés van kettejük közt. Őrületes egymással a kémiájuk. Csak tragikus, mert akármennyire szeretik egymást, van ez az egy dolog, ami folyton szétszakítja őket.

Matt Czuchry: Szeretem ennek a sorozatnak a történetmesélését, ott vannak ezek a hatalmas győzelmek, illetve a hatalmas vereségek. A közönség érezni fogja, ha egy ember életét megmentjük.

Melina Kanakaredes: Sokszor halljuk a sorozatok esetében, hogy "Ó, ez most más!", de ez tényleg. Olyan szemszögből látunk rá az orvosi szakmára, ahogy általában nem szoktunk.

Amy Holden: Nem tudom túlságosan felkészíteni a The Resident-et kb. semmire, mert amit mi itt igyekszünk csinálni, az valami teljesen új dolog.

TCA Winter Press Tour 2018

2018.01.04. 11:23, Viki
Címkék: the resident hír

 

Minden évben megrendezésre kerül a TCA Winter Press Tour, ahova sorozatok alkotói és szereplői szoktak ellátogatni kicsit promózni az adott szériát. Nos, legnagyobb örömünkre a The Resident csapata is meghívást kapott, és bizony külön panelbeszélgetés is lesz a vendégekkel. A FOX sorozatok szereplői január 4-én és 5-én lesznek jelen, ám minket most csak a The Resident érdekel. Íme néhány gyors infó a mai eseményről. Bizony, pár óra múlva ott lesz a rendezvényen a csapat!

Január 4. - 11:30-12:15 (amerikai idő szerint, ez nálunk már estefelé lesz)
A vendégek: Amy Holden Jones, Todd Harthan és Antoine Fuqua (alkotók).
Illetve a szereplőgárda - Matt Czuchry, Bruce Greenwood, Emily VanCamp, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Merrin Dungey és Melina Kanakaredes.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!